O fetiţă de 6 ani a decedat în urma unui accident. Rudele au încercat să-l agreseze pe şofer

  • O fetiţă de 6 ani care încerca să traverseze un drum naţional din judeţul Harghita a murit după ce a fost lovită de o maşină.
  • Rudele copilului au încercat să-l agreseze pe şofer, iar la faţa locului au fost chemaţi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.
748 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 6 ani a decedat în urma unui accident. Rudele au încercat să-l agreseze pe şofer

O fetiţă de 6 ani a decedat în urma unui accident. Rudele au încercat să-l agreseze pe şofer

IPJ Harghita a anunţat că duminică, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Cristuru Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/A, în localitatea Ocna de Sus, a acroşat o fată de 6 ani, din localitatea Ocna de Sus, care se angajase în traversarea drumului.

În urma evenimentului, copilul a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Rudele victimei au încercat să-l agreseze pe şofer, iar poliţiştii au solicitat întăriri.

Deoarece, imediat după accident, în zonă au început să vină, în număr mare, rude ale minorei care au început să se manifeste violent, la faţa locului s-au deplasat două echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi patrulele de poliţie disponibile din localităţile învecinate, pentru a preîntâmpina o posibilă tulburare a ordinii publice”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici