Video O grupare specializată în traficul de droguri a fost destructurată

O grupare specializată în traficul de droguri, formată din cinci membri, între care şi un jandarm, care acţiona în municipiul Constanţa şi în oraşul Năvodari, a fost destructurată de poliţiştii constănţeni.

205 afișări

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT au destructurat o grupare ce acţiona în municipiul Constanţa şi în oraşul Năvodari.

În 9 martie, în jurul orei 17.00, poliţiştii au prins în flagrant, în zona unui supermarket din localitatea Năvodari, pe Liviu A. în vârstă de 26 de ani şi pe Daniel M. de 31 de ani, care încercau să comercializeze aproximativ 500 de grame de rezină de cannabis pentru suma de 2.000 de euro.

Cercetările au fost extinse, astfel că, în jurul orei 19.00, poliţiştii l-au prins în localitatea Ovidiu, pe Gabriel I. de 24 de ani, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, care deţinea, în mod ilegal în autoturismul cu care se deplasa, aproximativ 50 de grame de rezină de cannabis şi un pistol cu aer comprimat.

Totodată, în jurul orei 23.00, poliţiştii l-au prins în flagrant în oraşul Năvodari pe Florin F. de 31 de ani, care deţinea în mod ilegal aproximativ 170 de grame de haşiş pentru comercializare.

În urma cercetărilor, a reieşit că tinerii se aprovizionau cu droguri din Spania, iar Florin F. avea rolul de a depozita drogurile, la domiciliul său fiind găsită cantitatea de un kilogram de haşiş.

Cei patru sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc, introducere în ţară în mod ilicit de droguri de risc şi deţinere în mod illicit de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici