O judecătoare îi transmite lui Florian Coldea: Aţi transformat parte din SRI în serviciu de poliţie politică

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie îi transmite lui Florian Coldea că a transformat SRI în poliţie politică, iar titlul cărţii lui, „Pledoarie pentru încredere”, îi jigneşte inteligenţa şi arată că jurământul pe care acesta l-a depus cu mâna pe Constituţie este o glumă proastă.

6220 afișări
Imaginea articolului O judecătoare îi transmite lui Florian Coldea: Aţi transformat parte din SRI în serviciu de poliţie politică

O judecătoare îi transmite lui Florian Coldea: Aţi transformat parte din SRI în serviciu de poliţie politică

„Titlul acestei cărţi imi jigneste inteligenta...din acest motiv nu o voi cumpăra ! Să vorbiţi despre încredere, in conditiile in care si dumneavoastra, fiind alături de statul de drept(i), ati transformat parte din acest serviciu de informaţii în serviciu de poliţie politică , arată nu doar tupeu ci şi faptul că jurământul dumneavoastra (al celor care ati facut/faceti parte din acest stat abuziv), cu mâna pe Constituţie, este o glumă proastă!”, a scris judecătoarea Mădălina Afrăsinie pe pagina sa de Facebook.

Magistratul de la Tribunalul Bucureşti mai consideră că toţi cei care au semnat protocoale secrete şi care au votat hotărâri CSAT prin care s-a legiferat „intruzionarea în vieţile oamenilor, transformând drepturile şi libertăţile fundamentale „într-un lux teoretic”, trebuia să fiţi aruncaţi la groapa istoriei, nu să vă cocoţaţi în funcţii de decizie”.

„România a pierdut de mult "războiul" care i-ar fi asigurat progresul...din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudind pentru voi...voi, cei care faceti jocurile altora! Iudelor!”, mai scrie judecătorul.

Mesajul este însoţit de coperta cărţii semnate de Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţiial (SRI).

Cartea semnată de Coldea este intitulată „Despre serviciile de intelligence. Gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coldea,
judecător,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici