O macara s-a prăbuşit în centrul Iaşiului, distrugând mai multe maşini (Galerie Foto)

O macara s-a prăbuşit, marţi, în centrul municipiului Iaşi, distrugând trei maşini, în timp ce alte două autoturisme au fost avariate, fără a exista victime în urma incidentului.

858 afișări
Imaginea articolului O macara s-a prăbuşit în centrul Iaşiului, distrugând mai multe maşini (Galerie Foto)

O macara s-a prăbuşit în centrul Iaşiului, distrugând mai multe maşini (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, în timp ce mai mulţi muncitori încercau să demonteze o macara aflată pe un şantier situat pe strada Sfântul Lazăr din centrul municipiului Iaşi.

GALERIE FOTO

În urma incidentului nicio persoană nu a fost rănită, însă în cădere braţul macaralei a distrus trei autoturisme (Dacia, Matiz şi BMW Seria 3) parcate pe marginea drumului, iar alte două autoturisme au fost avariate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi, macaraua aparţine firmei SC TVI Construct SRL şi fusese instalată în zonă pentru construcţia unui hotel.

Circulaţia pe strada Sfântul Lazăr, o arteră aglomerată a Iaşiului, este oprită la ora transmiterii acestei ştiri.

La faţa locului sunt mai multe echipaje ale Poliţiei care dirijează circulaţia pe rute ocolitoare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici