O maşină de la un concurs de off road a fost luată de viitură în Slănic Moldova. Pilotul a decedat

  • O maşină de concurs de off road a fost luată de viitură în zona Slănic Moldova, sâmbătă, iar pilotul a fost găsit decedat.
  • Intervin mai multe echipaje de salvare din Bacău şi Covasna pentru a salva participanţii la concursul care nu a fost oprit de organizatori, în ciuda avertizărilor meteorologic.
609 afișări
Imaginea articolului O maşină de la un concurs de off road a fost luată de viitură în Slănic Moldova. Pilotul a decedat

Potrivit ISU Bacău, problemele sunt între localităţile Breţcu (jud. Covasna) şi Poiana Sărată (jud. Bacău).

„Se pare că un autoturism participant la competiţia de off road s-a răsturnat în râul Oituz. În zona din care s-au făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, au anunţat reprezentanţii ISU Bacău.

Mai multe echipaje din cadrul ISU Bacău sunt pe drum spre locul incidentului şi au fost chemaţi în sprijin şi pompieri din cadrul ISU Covasna.

Reprezentanţii Prefecturii Bacău au spus că a fost recuperat în viaţă copilotul, însă pilotul a fost găsit decedat.

Hidrologii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici