O nouă taxă de poluare

  • România ar putea avea o nouă taxă de poluare
  • În UE, 24 de state au adoptat o astfel de taxă
  • Ministrul Mediului va lua decizia până la sfârşitul lui 2021
346 afișări

România ar putea avea o nouă taxă de poluare. 24 de state membre ale UE au adoptat o nouă astfel de taxă. Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat ca ţara noastră va trebui să se decidă dacă vrea să fie aplicată o nouă taxă de poluare în oraşe.

Va trebui să decidem dacă vrem să facem parte din grupul celor 24 de state membre, care implementează diverse forme de contrângere a celor care poluează sau lăsăm sistemul exact aşa cum este acum, ne spune Ministrul Mediului.

Există oraşe în care nu s-a făcut nimic pentru reducerea poluării şi riscul este să plătească toată ţara din cauza lor.

Ministrul Barna Tanczos a mai spus că se va decide dacă va implementa principiul poluatorul plăteşte.

Contactaţi de către Aleph News, reprezentanţii Ministerului Mediului au spus că ministrul se va decide până la sfârşitul anului 2021 dacă se va impune o nouă taxă de poluare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici