O parlamentară din Australia acuză un post TV că i-a mărit sânii într-o fotografie de prezentare

  • O parlamentară din Australia acuză un post TV că i-a mărit sânii într-o fotografie de prezentare.
  • Reprezentanţii Nine News Melbourne au prezentat scuze publice.
  • Ei au spus că a fost vorba despre o „eroare grafică”.
503 afișări
Imaginea articolului O parlamentară din Australia acuză un post TV că i-a mărit sânii într-o fotografie de prezentare

Sursă foto: X/Georgie Purcell

Parlamentara Georgie Purcell a susţinut că o poză cu ea, folosită în scop promoţional pentru buletinul de ştiri de luni seara, a fost schimbată pentru a-i prezenta „sânii măriţi” şi a-i dezvălui abdomenul. Ea a dezvăluit că imaginea a fost modificată pe calculator deoarece în fotografia prezentată pe ecran nu apărea un tatuaj abdominal.

„A avea corpul şi ţinuta photoshopată de către o instituţie media nu era pe lista mea de dorinţe. Reţineţi că sânii au fost măriţi şi ţinuta a devenit mai revelatoare. Nu pot să-mi imaginez că i se întâmplă asta unui deputat bărbat”, a explicat Purcell.

Reprezentanţii canalului au prezentat scuze publice şi au recunoscut că eroarea grafică a apărut în timp ce experţii încercau să redimensioneze fotografia originală, astfel încât să se potrivească în grafica televiziunii.

„Am dori să prezentă scuze lui Georgie Purcell pentru o eroare grafică care a apărut în buletinul de seară. Departamentul nostru de grafică a obţinut o imagine online a lui Georgie pentru a o folosi în povestea noastră despre vânătoarea de raţe. Aşa cum este o practică obişnuită, imaginea a fost redimensionată pentru a se potrivi cu specificaţiile noastre. În timpul acestui proces, automatizarea prin Photoshop a creat o imagine care nu era în concordanţă cu originalul. Acest lucru nu este în concordanţă cu standardele editoriale înalte pe care le avem şi pentru asta prezentăm scuze doamnei Purcell fără rezerve”, au transmis reprezentanţii postului prin intermediul unui comunicat.

Purcell are 31 de ani şi este una dintre cele mai tinere femei alese în Consiliul Legislativ din statul australian Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici