O pensionară din Focşani i-a cerut primarului autorizaţie pentru cerşit legal

O pensionară din Focşani i-a cerut primarului municipiului, Decebral Bacinschi, în cadrul unei audienţe, să îi dea autorizaţie ca să poată cerşi în mod legal motivând că pensia pe care o primeşte este foarte mică.

122 afișări
Imaginea articolului O pensionară din Focşani i-a cerut primarului autorizaţie pentru cerşit legal

O pensionară din Focşani i-a cerut primarului autorizaţie pentru cerşit legal (Imagine: Mediafax Foto)

Veta Costache s-a înscris în audienţă la primarul Decebal Bacinschi şi i-a cerut acestuia să-i dea autorizaţie să poată cerşi legal sau să fie eutanasiată.

"Aş vrea o autorizaţie ca să pot cerşi legal, că nu mă mai descurc. Uitaţi, vă las reţetele, că mie nu-mi folosesc la nimic… Oricum nu am bani să le cumpăr. Ştiţi ce ar trebui să facă cu noi, ăştia care avem pensii mici? Să ne eutanasieze, ca pe animale. Dacă nu plătim întreţinerea suntem daţi afară din case. Dacă o plătim nu ne mai rămân bani de nimic. Eu sunt disperată... Cerşesc acum la dumneavoastră, daţi-mi nişte bani să-mi iau medicamentele sau să cumpăr un kilogram de zahăr să-mi pot face un ceai", i-a cerut femeia edilului focşănean.

Primarul Decebal Bacinschi i-a explicat bătrânei că nu poate face nimic pentru a-i mări pensia, dar i-a promis că va încerca totuşi să o scutească de la plata taxelor şi impozitelor, însă numai cu aprobarea Consiliului Local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici