O persoană a fost rănită în urma unei explozii la o casă din Chitila

O persoană a fost rănită în urma unei explozii care a avut loc, luni dimineaţă, la o casă din localitatea ilfoveană Chitila, în urma unei acumulări de gaze, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

22 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost rănită în urma unei explozii la o casă din Chitila

O persoană a fost rănită în urma unei explozii la o casă din Chitila (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Petruş Simion, explozia a avut loc în jurul orei 7.25, iar o femeie care se afla în casă a suferit arsuri de gradele I, II şi III, aceasta fiind transportată de echipajele SMURD la Spitalul de Arşi din Capitală.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, echipele de anchetatori de la faţa locului urmând să stabilească din ce cauză s-a produs, a precizat Petruş Simion.

Casa unde a avut loc explozia se află pe strada Garofiţei nr. 17, iar incidentul ar fi avut loc din cauza unei acumulări de gaze, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din echipa anchetatorilor.

Surse de la faţa locului au arătat că explozia s-a produs în bucătăria casei, când femeia a aprins un chibrit pentru a porni aragazul. Două camere au fost afectate în urma exploziei, iar toate geamurile casei s-au spart.

La faţa locului se află echipe ale Poliţiei Ilfov, pompieri şi lucrători de la Distrigaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici