O persoană a murit în urma prăbuşirii zidului unei clădiri din Bucureşti - VIDEO

O persoană a murit după ce a fost prinsă sub dărâmături în urma prăbuşirii zidului unei clădiri dezafectate aflate în apropierea fostei fabrici Vulcan din Bucureşti, a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

24 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit în urma prăbuşirii zidului unei clădiri din Bucureşti - VIDEO

O persoană a murit în urma prăbuşirii zidului unei clădiri din Bucureşti

Bogdan Opriţa a spus că prin numărul unic de urgenţă a fost anunţat că tavanul unei clădiri dezafectate s-a prăbuşit peste mai multe persoane, însă echipajele SMURD sosite la faţa locului nu au găsit decât o victimă, care era decedată şi care fusese scoasă de sub dărâmături de către martorii la accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut la ora 12.45, la o anexă a fostei fabrici Vulcan din Capitală, care urma să fie dezafectată.

Anca Onofrei a spus că o singură persoană a fost prinsă sub dărâmături, după prăbuşirea tavanului şi a unuia dintre zidurile clădirii dezafectate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti nu a putut preciza ce făcea acolo persoana prinsă sub dărâmături, însă a spus că nu este vorba despre un accident de muncă.

La locul accidentului au venit zece echipaje de intervenţie, între care patru ambulanţe şi autospeciale de descarcerare ale ISU Bucureşti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici