O româncă de 12 ani, răpită dintr-o tabără de romi din Franţa

O româncă de 12 ani a fost răpită duminică, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla într-o tabără de romi din Bourget, informează, marţi, Le Parisien.

29 afișări
Imaginea articolului O româncă de 12 ani, răpită dintr-o tabără de romi din Franţa

O româncă de 12 ani, răpită dintr-o tabără de romi din Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mama victimei a explicat că fiica sa, Bianca, a fost forţată de mai mulţi bărbaţi veniţi dintr-o altă tabără de romi, instalată în Seine-Saint-Denis, să urce într-o maşină. Ea a precizat că răpitorii vor să o ducă pe fată în Belgia, pentru a o obliga să se prostitueze.

Poliţiştii au difuzat intens semnalmentele Biancăi, dar şi pe cele ale răpitorilor.

"Ei au fugit în două vehicule. Primul este un Opel, înregistrat în Spania. Al doilea este un Audi A6, cu plăci de înmatriculare din Anglia", precizează Le Parisien.

Luni seară, Bianca, care se exprimă greu în franceză, nu fusese încă găsită. Anchetatorii precizează că acest caz este luat foarte în serios pentru că dincolo de dorinţa de a o obliga pe tânără să se prostitueze, ar putea fi vorba şi de o reglare de conturi între clanurile de romi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici