O tânără a cerut ajutorul poliţiştilor pentru că tatăl o bătea pe mamă

O tânără din Maramureş a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a opri o agresiune între părinţii ei.

985 afișări
Imaginea articolului O tânără a cerut ajutorul poliţiştilor pentru că tatăl o bătea pe mamă

O tânără a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a opri o agresiune între părinţii ei

Potrivit Poliţiei Maramureş, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă au fost sesizaţi de către o tânără, cu privire la faptul că tatăl său o agresează fizic pe mama sa.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o femeie de 48 de ani şi pe soţul acesteia, un bărbat de 59 de ani.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic şi a ameninţat-o pe femeie.

Deoarece era foarte agitat, bărbatul a fost transportat de un echipaj S.A.J. Maramureş la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, secţia Psihiatrie, în vederea internării.

Poliţiştii au deschis dosar penal de violenţă în familie şi ameninţare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici