O zonă centrală a Bucureştiului primeşte 1.400 m de conductă nouă de termoficare

1.400 de metri de conductă nouă de termoficare, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor vor fi puşi în funcţiune în zona Dorobanţi - Calea Floreasca, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

782 afișări
Imaginea articolului O zonă centrală a Bucureştiului primeşte 1.400 m de conductă nouă de termoficare

O zonă centrală a Bucureştiului primeşte 1.400 m de conductă nouă de termoficare

„Încă 1400 m de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, pe Magistrala II-III Grozăveşti, va fi pusă în funcţiune în zona Dorobanţi-Calea Floreasca. Un tronson de 800 de metri de conductă magistrală de dimensiune mare (DN 600) a fost supus probei de presiune. Conductele noi vor asigura furnizarea energiei termice pentru locuitorii străzilor Stockholm, Madrid şi Axinte Uricariul, precum şi pentru locatarii blocurilor de pe Strada Dorobanţilor şi Calea Floreasca”, se arată într-o postare a primarului general pe Facebook.

Potrivit acestuia, alţi 600 de metri de conducte noi, de dimensiune mică (DN 100 – DN 125) au fost montaţi şi vor intra în funcţiune, în zona racordurilor în punctele termice PT Perla, PT 2 Dorobanţi, PT Ilie Pintilie şi PT 8 1 Mai.

Lucrările au fost realizate de Compania Municipală Energetica Servicii.

„În centrul Capitalei nu au mai fost realizate investiţii în modernizarea reţelei de termoficare de mai bine de 30 de ani”, spune Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici