Oamenii continuă să se vaccineze fără programare, la Sala Palatului. Mulţi aleg serul Johnson & Johnson

  • Acţiunea este organizată de Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.
  • Oamenii care vin pentru prima doză preferă serul de la J&J.
  • Peste 1.000 de voluntari vor participa la această acţiune.
  • A doua ediţie se va încheia luni, 31 mai, la ora 8.00.
1540 afișări
Imaginea articolului Oamenii continuă să se vaccineze fără programare, la Sala Palatului. Mulţi aleg serul Johnson & Johnson

Oamenii continuă să se vaccineze fără programare, la Sala Palatului. Mulţi au ales serul Johnson & Johnson

Până luni dimineaţa la ora 8.00, se desfăşoară a doua acţiune de vaccinare non-stop la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională Bucureşti.

Până în această după-amiază au fost vaccinate peste 7.200 de persoane. Coada este mare la cele două centre, la fel ca la primul eveniment organizat. Mulţi dintre ei, au venit să-şi facă rapelul, dar mai sunt şi oameni care au venit pentru prima doză. În această acţiune sunt implicaţi peste 1.000 de medici, studenţi şi asistenţi medicali care vor fi prezenţi acolo non-stop, până luni dimineaţa.

Cele mai multe fluxuri de vaccinare sunt cu Pfizer, dar noutatea este că de această dată au fost amenajate şi puncte de vaccinare cu Johnson & Johnson, care se administrează într-o singură doză. În acest sens, au fost pregătite circuite separate, destinate exclusiv imunizării cu acest ser. Foarte mulţi dintre cei prezenţi, care au venit pentru prima doză, au cerut acest ser.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici