"Ochii pe mine! Vlad Craioveanu" cu Ana Petcu, influencer pe Tik Tok & Instagram, Aurora Martin, expert în egalitate de şanse, şi Corina Popa, fondatoarea primei Şcoli de Gramatică din România, la Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la talk-show-ul, "Ochii pe mine!", marţi, 6 octombrie, de la ora 20.30.

152 afișări
Imaginea articolului "Ochii pe mine! Vlad Craioveanu" cu Ana Petcu, influencer pe Tik Tok & Instagram, Aurora Martin, expert în egalitate de şanse, şi Corina Popa, fondatoarea primei Şcoli de Gramatică din România, la Aleph News

Ana Petcu ne spune cum a ajuns în câteva luni la o comunitate de 327.000 de urmăritori pe TikTok şi aproape 9 milioane de like uri la postari. Videourile ei sunt bazate pe storytelling, pe anumite situaţii din viaţa ei.

Aurora Martin, vicepreşedinta International Institute for Human Security din Chicago, decan al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, consilier superior la Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, preşedinta Camerei de Comerţ a Femeilor Româno-Indiană, ne spune poveştile femeilor abuzate din satele româneşti şi din ţările considerate în lumea a treia. Aurora a lansat, acum un an, Muzeul Sclaviei Moderne pentru a atrage atenţia asupra diferitelor forme de exploatare şi a faptului că mii de persoane încă sunt asuprite anual.

Corina Popa, fondatoarea primei Şcoli de Gramatică din România, ne vorbeşte despre cuvinte pe care ea le consideră "interfaţa dintre noi şi lume". Ce înveţi la şcoala Corinei şi la ce-ţi foloseşte în viaţă ne spune chiar ea în această seară.

Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie specială pe care nu vrei să o ratezi, marţi, 6 octombrie, începând cu ora 20:30, la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici