Oferte de vară: concediu pe circuit, la cabaret sau Disneyland

Concerte, teatru, competiţii sportive sunt atuuri cu care agenţiile de turism încearcă să atragă clienţii. Pachete de două până la cinci zile, care să includă diferite facilităţi: transport şi/sau cazare, masă, circuit cu ghid şi bilete de acces la diferite evenimente şi competiţii au fost incluse în ofertele verii la mai multe agenţii de turism.

19 afișări
Imaginea articolului Oferte de vară: concediu pe circuit, la cabaret sau Disneyland

Oferte de vară: concediu pe circuit, la cabaret sau Disneyland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe 4 iulie are loc Moto GP Spania, pe circuitul de la Catalunya, aflat la 30 de kilometri de frumoasa Barcelona.

Pentru 269 de euro puteţi cumpăra un pachet care să includă intrarea la competiţie şi două nopţi de cazare în camera dublă la Hotel Sagrada Familia - 3* în Barcelona cu mic dejun inclus. Prin agenţie puteţi cumpăra şi bilete de avion, însă acestea nu au fost incluse în pachet pentru a lăsa clientului flexibilitatea de a alege să-şi prelungească sejurul înainte sau după evenimentul sportiv.

Pe 25 iulie puteţi ajunge la Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei la Hockenheim.

Citeşte mai multe despre ofertele de vară pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici