Ofiţer de poliţie judiciară de la Brigada Rutieră Bucureşti, arestat pentru trafic de influenţă

Un ofiţer de poliţie judiciară de la Brigada Rutieră Bucureşti a fost arestat preventiv pentru că cerut mită 2.000 de euro în legătură cu soluţionarea favorabilă a unui dosar în care o persoană era acuzată de conducerea în stare de ebrietate pe drumurile publice.

49 afișări
Imaginea articolului Ofiţer de poliţie judiciară de la Brigada Rutieră Bucureşti, arestat pentru trafic de influenţă

Ofiţer de poliţie judiciară de la Brigada Rutieră Bucureşti, arestat pentru trafic de influenţă (Imagine: Mediafax Foto)

Claudia Dumitrescu, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră Bucureşti este cercetată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Bucureşti pentru trafic de influenţă,informează, miercuri, DNA.

Anchetatorii au stabilit că, în ianuarie 2010, Claudia Dumitrescu ar fi pretins şi ar fi primit suma de 2.000 euro de la un agent de poliţie (denunţător în cauză) pentru a o remite unui alt ofiţer de poliţie din cadrul aceleiaşi instituţii. În schimbul banilor, acesta din urmă trebuia să soluţioneze favorabil un dosar penal în care o persoană era cercetată pentru conducere pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La instrumentarea acestui doar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul MAI - Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă.

Procurorii i-au adus la cunoştinţă Claudiei Dumitrescu acuzaţiile. Aceasta a fost reţinută, marţi, iar în aceeaşi zi a fost arestată preventiv pentru 29 de zile de instanţa Curţii de Apel Bucureşti.

Rămâi pe www.mediafax.ro pentru ultimele ştiri online!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici