Ofiţer ISU Dolj, prins în flagrant când vindea materiale pirotehnice

Un ofiţer al ISU Doj a fost prins în flagrant în timp ce vindea materiale pirotehnice, fără drept. Acesta este cercetat de procurori pentru deţinere, transport şi comercializare de materiale pirotehnice.

1555 afișări
Imaginea articolului Ofiţer ISU Dolj, prins în flagrant când vindea materiale pirotehnice

Ofiţer ISU Dolj, prins în flagrant când vindea materiale pirotehnice

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara – Circumscripţia teritorială Craiova au desfăşurat, săptămâna trecută, în Craiova o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comercializării materialelor pirotehnice fără drept.

„Cu această ocazie, urmare unor ample activităţi investigative şi de cercetare penală, a fost prins în flagrant a unui bărbat de 34 de ani, ofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă <Oltenia> al Judeţului Dolj, în timp ce oferea spre vânzare materiale pirotehnice, fără drept”, se arată într-un comunicat al parchetului.

Ulterior, au fost făcute două percheziţii domiciliare, ambele în Craiova, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 600 kg de materiale pirotehnice categoriile F1-F4, aceasta fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara - Circumscripţia teritorială Craiova au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de ofiţerul din cadrul ISU Dolj, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare de materiale pirotehnice.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Dolj şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova. Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada de Operaţiuni Speciale Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici