Olimpiade anulate şi elevi nemulţumiţi. Antonia are 18 ani şi nu e de acord cu decizia: „Se duc din lucrurile care ar putea să ne motiveze”

271 afișări
Imaginea articolului Olimpiade anulate şi elevi nemulţumiţi. Antonia are 18 ani şi nu e de acord cu decizia: „Se duc din lucrurile care ar putea să ne motiveze”

Poate ai auzit deja că s-a renunţat la olimpiade, anul acesta. Decizia de a se organiza anumite concursuri online ar fi fost una discriminatorie, îţi spun cei din ministerul Educaţiei.

Antonia Pănescu are 18 ani şi este tare dezamăgită de această decizie. Spune că a învăţat încă de la începutul anului pentru olimpiadă. S-a pregătit atât la biologie, cât şi la chimie.

„Când am primit vestea că nu o să se mai ţină olimpiadele deloc am fost foarte tristă pentru că deja se duc din lucrurile care ar putea să ne motiveze pe noi ca elevi să continuăm să învăţăm cu aceeaşi dedicaţie”, spune ea.

Antonia consideră că olimpiada on-line era totuşi o soluţie.

„S-ar fi putut decide la nivelul fiecărei materii cum este cel mai optim să se procedeze. Este un grup de elevi, de studenţi care aduc mândrie acestei ţări prin rezultatele lor excepţionale în învăţătură. Faptul că nu sunt răsplătiţi aceşti elevi care depun efort în plus mi se pare inacceptabil.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici