Operaţiune contra cronometru într-un bloc din Oradea: Un bărbat a încercat să îşi „gazeze” iubita/ Mai multe persoane, evacuate

Un bărbat de 52 de ani din Oradea a încercat să îşi „gazeze” iubita, după ce a lovit-o. Pompierii şi poliţiştii au intervenit de urgenţă pentru evacuarea locatarilor din imobilul respectiv, întrucât în locuinţa bărbatului se simţea un puternic miros de gaz.

2019 afișări
Imaginea articolului Operaţiune contra cronometru într-un bloc din Oradea: Un bărbat a încercat să îşi „gazeze” iubita/ Mai multe persoane, evacuate

Un orădean a încercat să îşi „gazeze” iubita, după ce a lovit-o. Locatarii au fost evacuaţi

Potrivit Poliţiei Bihor, poliţiştii au fost sesizaţi, joi seara, prin 112, că dintr-un apartament de la etajul întâi al unui bloc de locuinţe din Oradea se aud ţipetele unei femei şi se simte un puternic miros de gaz.

Poliţiştii şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” au intrat de urgenţă în locuinţă prin deblocarea uşii şi au găsit un bărbat de 52 de ani, din Oradea. Acesta a fost imobilizat şi dus la Poliţia Oradea.

În acelaşi apartament a fost descoperită o femeie de 39 de ani, din Oradea, care a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la spital.

„În apartament a fost constatată o puternică concentraţie de gaz metan. Echipele mixte de poliţişti şi pompieri sosite la faţa locului au acţionat de îndată pentru înlăturarea stării de pericol iminent, fiind evacuaţi în siguranţă locatarii de pe respectivul palier, oprită şi scoasă din imobil butelia cu gaz pe care orădeanul de 52 de ani o deschisese şi salvată femeia de 39 de ani din apartamentul acestuia. Ancheta în cauză a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, se arată în comunicatul Poliţiei Bihor.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul şi-a bătut iubita, iar apoi a deschis o butelie de gaz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici