Operaţiune de salvare în Călăraşi: Un bebeluş căzut într-o fosă septică a fost scos teafăr de un băieţel | FOTO

Un copil de un an şi jumătate a căzut, joi, într-o fosă septică din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, acesta fiind scos după ce pompierii au fost ajutaţi de un alt copil, în vârstă de şapte ani, care folosind corzi de alpinism, a coborât în fosă.

1131 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de salvare în Călăraşi: Un bebeluş căzut într-o fosă septică a fost scos teafăr de un băieţel | FOTO

Operaţiunea de salvare la Călăraşi: Un copil de un an şi jumătate, căzut într-o fosă septică, scos teafăr la suprafaţă de un băieţel | FOTO

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, copilul, în vârstă de un an şi şase luni, a căzut joi, prin deschizătura fosei septice din curtea casei părinteşti, care avea un diametru de aproximativ 35 de centimetri.

Două autospeciale de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD au intervenit pentru a-l salva pe micuţ.

Pentru a evita rănirea copilului, pompierii au optat pentru o variantă rapidă, coborând în fosa septică un băieţel în vârstă de aproximativ 6-7 ani, prins în corzi de alpinism, care să-l scoată pe cel mic.

„În scurt timp copilul era la suprafaţă, conştient, nevătămat, cu lacrimi în ochi de la sperietură”, spun reprezentanţii ISU Călăraşi.

Copilul căzut a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD şi a fost transportat la spital, iar salvatorul a fost felicitat de toţi cei prezenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici