Video Operator TV lovit de un bărbat, lângă o secţie de votare din Drobeta Turnu Severin

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică după-amiază, că în preajma unei secţii de votare din cartierul Schela al municipiului Drobeta Turnu Severin un operator al trustului RTS a fost lovit de un bărbat, iar oamenii legii au reuşit să îl imobilizeze pe agresor.

110 afișări

Silviu Răzuş, operator TV, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a mers la secţia de votare din Schela după ce reporterul care îl însoţea a fost sesizat că în preajma secţiei reprezentanţii unui partid politic oferă mită electorală.

"După ce am filmat, unul dintre bărbaţii din grupul care se afla în preajma secţiei de votare s-a arătat nemulţumit că a fost surprins de camera video, s-a întors şi m-a lovit", a declarat operatorul TV.

În câteva momente, mai mulţi poliţişti care se aflau în zonă l-au imobilizat pe individ şi l-au dus la Secţia de Poliţie din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, inspectorul Nicolae Lohon, bărbatul urmează să fie cercetat pentru lovire, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind audiat.

De asemenea, poliţiştii urmează să sta bilească dacă se confirmă sesizarea că bărbatul ar face parte dintr-un grup de susţinători ai vreuni partid politic şi oferea mită electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici