Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, desemnaţi miercuri

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare vor fi desemnaţi miercuri prin tragere la sorţi computerizată, anunţă Autoritatea Electorală Permanentă.

1874 afișări
Imaginea articolului Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, desemnaţi miercuri

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, desemnaţi miercuri

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că miercuri, la ora 18:00, vor avea loc, la sediul central al instituţiei, operaţiunile de repartizare computerizată a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară organizate cu ocazia alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din 9 iunie 2024”, potrivit unui comunicat de presă.

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sunt desemnaţi prin decizie a Autorităţii Electorale Permanente, pe baza tragerilor succesive la sorţi, dintre persoanele declarate admise, potrivit legislaţiei în vigoare.

Rezultatele tragerii la sorţi vor fi aduse la cunoştinţă publică prin afişare pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente - www.roaep.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici