Opoziţia cere explicaţii după cazul Blue Air: Grindeanu s-a ascuns

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, trebuia să de explicaţii marţi pentru cazul Blue Air în faţa comisiei parlamentare de Transporturi, „dar s-a ascuns”.

935 afișări
Imaginea articolului Opoziţia cere explicaţii după cazul Blue Air: Grindeanu s-a ascuns

Opoziţia cere explicaţii după cazul Blue Air: Grindeanu s-a ascuns

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi (marţi - n.r.) trebuia să dea explicaţii pentru cazul Blue Air în faţa comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns. Sute de mii de români au fost păgubiţi. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu ştia, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia ţeapă”, afirmă Cătălin Drulă.

El arată că Grindeanu „avea toate pârghiile legale şi obligaţia să pună stop”.

„A ales să se pună doar pe sine la adăpost, pentru situaţia în care Blue Air crapă, cu un amendament făcut în mai. Acum se sustrage controlului parlamentar. E primul ministru al Transporturilor pe care îl văd atât de terorizat de funcţie şi responsabilitatea ei”, încheie Drulă.

Cătălin Drulă este preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor.

Miniştrii Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi Mediului, Barna Tanczos, vor fi invitaţi în Comisia de Transporturi din Camera Deputaţilor pentru a dezbate în amănunt situaţia creată de compania Blue Air, anunţa miercuri USR.

Compania Blue Air, care anunţase suspendarea zborurilor până în 12 septembrie, a anunţat vineri că îşi propune să reia zborurile din 10 octombrie. „Societatea nu dispune în acest moment de fondurile necesare plăţii combustibilului şi celorlalte cheltuieli operaţionale”, arată compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici