Oprescu: 342 de apeluri la ambulanţă în timpul nopţii, 199 urgenţe

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 20.00 şi 8.00, au fost înregistrate 342 de solicitări la ambulanţă, dintre care 199 de urgenţe.

114 afișări
Imaginea articolului Oprescu: 342 de apeluri la ambulanţă în timpul nopţii, 199 urgenţe

Sorin Oprescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Servicul de Ambulanţă Bucureşti a preluat în acest interval 24 de cazuri sociale. Totodată, s-au mai înregistrat cinci fracturi şi nouă lipotimii.

Oprescu a mai spus că în prezent, în adăposturile Capitalei sunt cazate 628 de persoane, din care 116 la adăpostul de la Berceni, 21 în cel de pe strada Viilor şi 491 în cel din Palady, iar echipe mobile distribuie produse şi hrană caldă pentru cei care refuză adăpostirea

Edilul şef a cerut atât reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, cât şi poliţiştilor locali să continue programul de identificare şi adăpostire a oamenilor străzii.

Reprezentanţii Administraţiei Spitalelor au arătat că până în această dimineaţă căile de acces în unităţile sanitare administrate au fost degajate nefiind semnalate probleme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici