Oprescu a cerut Administraţiei Străzilor, Luxten şi RATB să cureţe ţurţurii de gheaţă

Primarul general Sorin Oprescu a cerut, joi, Administraţiei Străzilor, Luxten şi RATB să cureţe ţurţurii de gheaţă de pe stâlpii de iluminat public şi din interiorul pasajelor rutiere, pentru a evita pericolul producerii unor accidente.

128 afișări
Imaginea articolului Oprescu a cerut Administraţiei Străzilor, Luxten şi RATB să cureţe ţurţurii de gheaţă

Oprescu a cerut Administraţiei Străzilor, Luxten şi RATB să cureţe ţurţurii de gheaţă

La Comandamentul de Iarnă a fost evaluat modul în care operatorii de salubrizare au acţionat, joi, pentru deszăpezirea străzilor, arată Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Edilul şef al Capitalei a cerut Administraţiei Străzilor, Luxten şi RATB să intervină pentru curăţarea ţurţurilor de gheaţă de pe stâlpii de iluminat public şi cei ai regiei de transport, precum şi din interiorul pasajelor rutiere.

Totodată, Oprescu a făcut apel la bucureşteni să cureţe ţurţurii de la acoperişurile imobilelor şi de la balcoane.

Oprescu a atenţionat operatorii de salubrizare că acţiunile de deszăpezire trebuie continuate, în special pe arterele secundare, refugiile de tramvai şi zonele de acces pietonal.

Primarul Capitalei le-a cerut operatorilor de salubrizare să intensifice acţiunile de combatere a poleiului, în special dimineaţa, şi să menţină permanent în zona pasajelor şi a pantelor o sărăriţă care sa împrăştie material antiderapant ori de câte ori este nevoie.

Sorin Oprescu a apreciat modul în care au fost deszăpezite toate intrările în unităţile de învăţământ şi spitale.

Totodată, primarul general a cerut Direcţiei de Inspecţie şi Control General să continuie verificarea agenţilor economici şi a asociaţiilor de proprietari care întârzie curăţarea zăpezii de pe trotuare, iar acolo unde este cazul să dea sancţiuni.

Edilul le-a solicitat inspectorilor să înceapă verificările cu cei care, după primirea avertismentelor, nu au curăţat zăpada de pe trotuare.

Comandamentul de Iarna se va reuni din nou vineri dimineaţă, la ora 8.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici