Oprescu: Reţeaua de gaze de la Spitalul Caritas, afectată pe o suprafaţă de peste 80 de metri

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a primit un raport de la Administraţia Spitalelor privind defecţiunea de la reţeaua de gaze a Spitalului Caritas din Bucureşti ce a determinat evacuarea pacienţilor, spunând că zona afectată este de peste 80 de metri şi că va fi reparată până la sfârşitul săptămânii.

15 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Reţeaua de gaze de la Spitalul Caritas, afectată pe o suprafaţă de peste 80 de metri

Oprescu: Reţeaua de gaze de la Spitalul Caritas, afectată pe o suprafaţă de peste 80 de metri (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Reprezentanţi ai companiei Distrigaz l-au informat pe primarul Oprescu, duminică seara, la şedinţa comandamentului de iarnă, despre faptul că defecţiunea de la reţeaua de gaze se întinde pe aproximativ 85 de metri, dar că până la sfârşitul săptămânii ar trebui finalizată lucrarea, daca nu apar disfuncţionalităţi.

Instalaţia de utilizare a gazelor naturale a Spitalului Caritas din Capitală, montată subteran, s-a defectat, sâmbătă, astfel că gazele au fost oprite, iar unitatea a rămas fără căldură şi cei aproximativ o sută de pacienţi internaţi au fost transferaţi.

Bolnavii evacuaţi de la Spitalul Caritas şi internati în diverse spitale din Bucureşti sunt în siguranţă medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici