Opt bombe de aviaţie, neexplodate, găsite pe un câmp de lângă Braşov

Opt bombe de aviaţie neexplodate, provenind cel mai probabil din cel de-al doilea război mondial, au fost găsite, marţi, pe un câmp între localităţile braşovene Codlea şi Hălchiu, de către un cetăţean care a sesizat imediat Poliţia din Codlea.

35 afișări
Imaginea articolului Opt bombe de aviaţie, neexplodate, găsite pe un câmp de lângă Braşov

Opt bombe de aviaţie, neexplodate, găsite pe un câmp de lângă Braşov

Poliţia Codlea a fost sesizată telefonic de un cetăţean, prin Serviciul 112, că pe un câmp, în zona drumului judeţean 112 A, între localităţile Codlea şi Hălchiu, au fost găsite mai multe proiectile.

"Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilindu-se că, în urma lucrărilor de drenare a unui canal situat pe câmp, au fost descoperite şapte bombe de aviaţie de câte 50 de kilograme şi o bombă de aviaţie de o sută de kilograme, toate neexplodate, provenind probabil din cel de-al doilea război mondial", a informat într-un comunicat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspecotarului de Poliţie al Judeţului Braşov.

Bombele vor fi predate Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov pentru a fi distruse în poligon, potrivit sursei citate. În timpul interventiei, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici