Opt casieri din Vama Giurgiu, reţinuţi pentru luare de mită - VIDEO

Opt casieri, angajaţi ai CNADNR care lucrează în Vama Giurgiu, au fost reţinuţi pentru luare de mită, după ce în urma unui control făcut în birourile acestora au fost găsiţi circa 8.000 de euro, bani care ar fi fost daţi de şoferi pentru a le fi percepute taxe mai mici la traversarea podului.

143 afișări
Imaginea articolului Opt casieri din Vama Giurgiu, reţinuţi pentru luare de mită - VIDEO

Opt casieri din Vama Giurgiu, reţinuţi pentru luare de mită (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Cei opt casieri au fost reţinuţi în noaptea de marţi spre miercuri, în baza unor ordonanţe pentru 24 de ore, fiind ridicaţi de la locurile de muncă de către poliţişti şi procurori.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, poliţiştii şi procurorii de la Parchetul Tribunalului Giurgiu au descoperit la controlul făcut în birourile casierilor suma de aproximativ 8.000 de euro, bani fără justificare în acte.

Conform unor surse judiciare, suma de bani, descoperită în mai multe cutii, ar putea proveni de la şoferii care tranzitau zona între România şi Bulgaria, fiind percepuţi de casieri în scopul aplicării unor taxe mai mici decât cea legală la traversarea podului dintre Giurgiu şi Ruse.

Cele opt persoane, angajate ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), la Direcţia Regională a Drumurilor şi Podurilor Bucureşti, Agenţia de control şi încasare Giurgiu, au fost reţinute pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită, iar în cursul zilei de miercuri vor fi duse la Tribunalul Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici