Opt milioane de euro pentru amenajarea de parcuri în oraşele României

Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (MMDD) pune la dispoziţia autorităţilor locale, începând de vineri, un buget total de opt milioane de euro, fonduri de cofinanţare din partea Executivului pentru autorităţile locale ce vin cu fonduri proprii şi proiecte de amenajări de parcuri în România.

1 afișare
Imaginea articolului Opt milioane de euro pentru amenajarea de parcuri în oraşele României

Opt milioane de euro pentru amenajarea de parcuri în oraşele României

Programul de accesare a celor opt milioane de euro începe vineri şi ar urma să se încheie până la 1 octombrie. În această perioadă, toate autorităţile locale care vor să amenajeze parcuri şi spaţii verzi, baze sportive publice sau grădini pot face proiecte pentru a primi părţi din acest buget.

Dintre proiecte, vor fi selecţionate cu prioritate cele gândite pentru oraşele cu cele mai puţine spaţi verzi pe cap de locuitor, cele cu cât mai mulţi rezidenţi, proiectele cu suprafaţă cât mai mare, proiectele făcute de cei care vin cu o contribuţie proprie cât mai mare şi cele în care vor fi folosite în mai mare măsură materiale ecologice şi care presupun un număr mai mare de plante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici