Momente de panică pentru opt turişti, care au rămas blocaţi în telescaunul de la Păltiniş

Opt turişti au rămas blocaţi, duminică, în telescaunul din staţiunea sibiană Păltiniş, din cauza unei defecţiuni a instalaţiei pe cablu. Ei au fost ajutaţi să coboare de salvamontişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

612 afișări
Imaginea articolului Momente de panică pentru opt turişti, care au rămas blocaţi în telescaunul de la Păltiniş

Opt turişti, blocaţi în telescaunul de la Păltiniş din cauza unei defecţiuni a instalaţiei

Potrivit şefului Salvamont Sibiu, Adrian David, o defecţiune la telescaunul din Păltiniş a impus coborârea a opt turişti care erau blocaţi în instalaţia pe cablu.

„O defecţiune la telescaunul de la Arena Platoş a impus evacuarea de urgenţă a turiştilor aflaţi pe cablu. Au fost coborâţi pe corzi opt turişti, până la remedierea provizorie a defecţiunii”, a spus David.

Turiştii nu au suferit probleme medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, instalaţia este oprită pentru revizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici