Ordin de protecţie pentru o vârstnică de 83 de ani după ce ar fi încercat să îşi otrăvească ginerele

Un ordin de protecţie a fost emis pentru o vârstnică de 83 de ani din Ilfov, după ce ar fi încercat să îşi otrăvească ginerele şi pe fiul acestuia.

452 afișări
Imaginea articolului Ordin de protecţie pentru o vârstnică de 83 de ani după ce ar fi încercat să îşi otrăvească ginerele

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov informează că vineri seara, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 de ani că, atât el, cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri găsită în mâncare.

Poliţiştii au constatat că a existat un conflict în familie, iar o femeie în vârstă de 83 de ani „ar fi distrus un bun din locuinţă”.

Criminaliştii au ridicat o „substanţă de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic” pentru expertiză.

Cei doi bărbaţi au ajuns la spital. Femeia în vârstă de 83 de ani este şi ea la spital, pentru îngrijiri medicale, faţă de aceasta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici