"Orice pentru a evita carantina". Şoferul unui microbuz a încercat să treacă frontiera pe contrasens

Şoferul unui microbuz în care se aflau opt pasageri a încercat luni seara să intre în ţară pe contrasens, pe arterele destinate ieşirii din România, la Vama Nădlac, în judeţul Arad, pentru a evita intrarea în carantină.

416 afișări
Imaginea articolului "Orice pentru a evita carantina". Şoferul unui microbuz a încercat să treacă frontiera pe contrasens

"Orice pentru a evita carantina". Şoferul unui microbuz a încercat să treacă frontiera pe contrasens

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de la Nădlac au observat luni seara un microbuz care se deplasa pe contrasens, pe sensul de ieşire din ţară.

Microbuzul a fost oprit pentru verificări, ocazie cu care s-a constatat că maşina era condusă de un român, iar ca pasageri erau alţi opt cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Bacău, care veneau din Ungaria.

„Întrucât mai mulţi pasageri, inclusiv şoferul, nu îndeplineau condiţiile de exceptare privind măsura carantinării la intrarea în România, sosind dintr-o ţară cu risc ridicat de infectare cu virusul SARS-CoV-2, aceştia au încercat să evite controlul de frontieră şi triajul epidemiologic efectuat de lucrătorii Directiei de Sănătate Publică”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici