(P) Descoperă frumuseţea naturii cu GENETRIX!

O escapadă romantică sau o excursie cu familia? Indiferent de scop, Genetrix îti oferă mijloacele!

76 afișări
Imaginea articolului (P) Descoperă frumuseţea naturii cu GENETRIX!

(P) Descoperă frumuseţea naturii cu GENETRIX!

Valea Prahovei este locul ideal pentru a te relaxa în mijlocul naturii sau pentru a practica sporturi de vară. GENETRIX îţi oferă servicii sigure, moderne şi accesibile pe tot parcursul anului.

Pentru sportivii pasionaţi, staţiunile montane din Predeal sunt o alegere excelentă. Aici, poţi să îţi exersezi sportul preferat, fie că este vorba de drumeţii montane, mountain biking sau escaladă.

Pentru cuplurile romantice, telescaunul din Predeal este locul perfect pentru a petrece o zi sau o seară în aer curat. Plutind împreună pe deasupra culmilor, veţi trăi o experienţă unică şi veţi aduna amintiri de neuitat.

Valea Prahovei este ideală şi pentru o excursie cu întreaga familie. GENETRIX oferă tuturor posibilitatea de a descoperi frumuseţea locurilor în deplină siguranţă şi confort, datorită serviciului de telecabină Buşteni–Babele-Peştera. La urcare, vei fi fascinat de priveliştea spectaculoasă, iar odată ajuns sus, vei trăi o experienţă memorabilă împreună cu familia ta.

După ce ai explorat înălţimile, poţi să te bucuri de un pahar de vin şi de o masă delicioasă la unul dintre restaurantele din zonă. GENETRIX îţi oferă ocazia să trăieşti, să simţi şi să te bucuri de toate frumuseţile munţilor în orice anotimp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici