(P) Stailer, numit şi “Uberul saloanelor de beauty”, este prezent acum în 41 de oraşe

Se pare că necesitatea în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite de către saloanele de hair and beauty a crescut de la an la an în România, fapt pentru care şi industria aceasta se dezvoltă în permanenţă.

327 afișări
Imaginea articolului (P) Stailer, numit şi “Uberul saloanelor de beauty”, este prezent acum în 41 de oraşe

Numărul clienţilor este şi el în creştere, mai ales în sezonul de evenimente precum nunţi, botezuri, majorate, atunci când toţi îşi fac o programare la un salon pentru o schimbare de look. Şi asta pentru că preferă servicii de calitate, din partea hairstylistilor cu experienţă în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou.

O pierdere de timp este însă atunci când cei interesaţi vor să sune la un salon pentru o programare. De cele mai multe ori nu găsesc un loc disponibil atunci când au nevoie şi sunt nevoiţi să se adapteze în funcţie de agenda stilistului sau să meargă la un alt salon unde serviciile nu sunt atât de calitate. Iată că platforma şi aplicaţia Stailer vine în ajutorul clienţilor din această industrie. Iată cum!

Stailer, platformă şi aplicaţie de programări online la saloanele de beauty

Stailer este o aplicaţie, dar şi un site pentru programari la salon. Scopul său? Să eficientizeze timpul pe care îl dedicaţi căutărilor unui loc liber pe scaunul unui hairstilist.

Un număr mare de programari telefonice pot duce la suprapuneri ale programărilor, implicit la întârzieri, astfel că pot rezulta experienţe mai puţin plăcute pentru clienţi, având în vedere că scade calitatea serviciilor.

Iată că platforma Stailer reduce stresul clienţilor şi asta pentru că toate programările au loc online, la doar câteva click-uri distanţă, existând astfel o organizare mult mai precisă şi o eficientizare de timp mult mai mare.

Cei care doresc servicii de beauty, se pot programa oricând şi la orice oră din zi şi din noapte cu platforma şi aplicaţia Stailer. Vor primi notificări şi remindere cu toate detaliile programării.

Unde activează Stailer 

Stailer a fost apreciată încă de când a fost lansat prima dată pe piaţa din România. A apărut prima dată în Cluj Napoca, iar după aproximativ 2 ani de zile, platforma Stailer poate fi accesată din nu mai puţin de 41 de oraşe printre care şi Iaşi, Suceava, Miercurea Ciuc, Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea.

Cei care instaleaza aplicatia Stailer (aceasta poate fi descărcată din App Store, Google Play şi/sau App Gallery) au parte de şi mai multe beneficii. O pot accesa nelimitat, se pot programa ori de câte ori au nevoie chiar şi în aceeaşi zi şi pot găsi aici toate informaţiile de care au nevoie: durata şi preţul serviciilor alese, fotografii din saloane, cât şi cu lucrări efectuate de stilişti, locaţia exactă prin Google Maps, gamă largă de servicii din această industrie, cât şi recenziile celor care au utilizat deja Stailer. Totodată, Stailer vine cu servicii atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Cu Stailer, oricine poate descoperi unii dintre cei mai buni stilişti din oraş, cei care oferă servicii excepţionale din industria de beauty.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile pe care le oferă, accesaţi pagina stailer.ro sau scrieţi la support@stailer.ro.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici