Păcănele în vreme de cutremur. Simulare de seism la o şcoală din Balş

La o şcoală din Balş s-a simulat un cutremur, ocazie cu care unii elevi au lăsat să li se vadă adevăratele preocupări.

1263 afișări
Imaginea articolului Păcănele în vreme de cutremur. Simulare de seism la o şcoală din Balş

Păcănele în vreme de cutremur. Simulare de seism la o şcoală din Balş

Cutremurele din ultimele zile din zona Gorj i-au pus în alertă pe locuitorii din sudul ţării. Unii au plecat din oraşe, retrăgându-se la ţară.

Totuşi, elevii din regiune n-au avut încotro şi au mers mai departe la şcoală. Anumite unităţi de învăţământ au decis să-i iniţieze şi să-i pregătească pe cei mici pentru astfel de momente.

Spre exemplu, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Balş a efectuat, ieri, un exerciţiu cu tema „Activitatea personalului didactic şi a elevilor pe timpul şi imediat după producerea unui cutremur”.

Doar că în fotografiile postate de unitatea de învăţământ pe pagina oficială de Facebook a fost scăpat un element „compromiţător”.

Elevii au fost surprinşi în timp ce jucau jocuri video la calculatoarele şcolii. Ei şi-au lăsat descoperită pasiunea în momentele în care au puşi să se ascundă sub bănci, imitând clipele din timpul şi de după producerea unui cutremur.

Doi elevi jucau păcănelele Burning Hot. Fotografia cu pricina a fost scoasă ulterior de cei de la şcoală din calupul cu fotografii, dar a fost salvată la timp de portalul cazino365.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici