Pachete de ţigări aduse ilegal în România cu o saltea pneumatică şi vâsle din farfurii de plastic

Trei tineri au fost prinşi la graniţa cu Republica Moldova în timp ce încercau să aducă în ţară 3.150 pachete cu ţigări de contrabandă, folosindu-se de o saltea pneumatică şi de vâsle din farfurii de plastic, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

206 afișări
Imaginea articolului Pachete de ţigări aduse ilegal în România cu o saltea pneumatică şi vâsle din farfurii de plastic

Pachete de ţigări aduse ilegal în România cu o saltea pneumatică şi vâsle din farfurii de plastic

Acţiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă, când poliţiştii de frontieră au observat, pe malul râului Prut, trei persoane care au trecut fraudulos graniţa în România, transportând fiecare câte un colet. Cele trei persoane, de cetăţenie moldovenească, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 ani, au trecut coletele peste râul Prut cu ajutorul unei saltele pneumatice, folosind două farfurii din plastic pe post de vâsle, se arată într-un comunicat al IGPF.

În interiorul coletelor, poliţiştii au identificat 3.150 pachete cu ţigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză din Republica Moldova, în valoare de aproximativ 23.000 lei. Marfa urma să ajungă pe piaţa neagră din România, precizează sursa citată.

Cei trei tineri au fost predaţi autorităţilor de frontieră din Republica Moldova, pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.În prezent, poliţiştii au deschis o anchetă pentru infracţiunile de contrabandă şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat, transmite Poliţia de Frontieră.

 

 

Sursa foto: Poliţia de frontieră

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici