Pacienţi vârstnici afară, în frig, în Piatra Neamţ: Directorul Spitalului şi-a anunţat demisia

  • Directorul Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, Silviu Verzea, şi-a anunţat demisia din funcţie, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care apar pacienţi vârstnici care aşteaptă în frig, să li se facă test pentru COVID-19.
  • Preşedintele CJ Ionel Arsene a declarat că va discuta cu managerul.
3406 afișări
Imaginea articolului Pacienţi vârstnici afară, în frig, în Piatra Neamţ: Directorul Spitalului şi-a anunţat demisia

Pacienţi vârstnici afară, în frig, în Piatra Neamţ: Directorul Spitalului şi-a anunţat demisia

În spaţiul public au apărut imagini cu persoane vârstnice care aşteaptă pe scaune, afară, în frig, să li se facă testul pentru COVID-19, iar în acest context, spune preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, prefectul judeţului i-ar fi cerut managerului unităţii medicale să îşi dea demisia.

Managerul Silviu Verzea nu a putut fi contactat, nici prefectul judeţului Neamţ.

Contactat, Ionel Arsene a explicat faptul că va avea o discuţie cu directorul Spitalului Judeţean, despre care spune că nu a greşit, numărul mare de cazuri de COVID-19 neputând fi estimat.

„O să am azi (joi – n.r.) o discuţie cu domnul manager, domnul doctor Verzea. Nu şi-a dat demisia. A anunţat disponibilitatea de a demisiona, că va prezenta, dacă este cazul, demisia preşedintelui Consiliului Judeţean şi nu prefectului, care s-a dus la spital, pentru că prefectul nu are nicio calitate, spitalul fiind în subordinea CJ Neamţ. Domnul director este medic militar, este unul dintre cei mai profesionişti manageri pe care i-am avut. A fost aglomeraţie, dar nu doar la noi. Eu am sunat la Iaşi şi ei aveau 100 de oameni afară. Aici au fost 4 persoane, luni. Au fost câteva ore, în care respectând procedurile, nu puteau să îi bage pe unii până nu scoteau pe alţii”, spune Ionel Arsene.

Arsene precizează că situaţia aglomeraţiei în spitalele din zonă ar putea fi rezolvată prin deschiderea Spitalului de la Leţcani şi face un nou apel la Guvern să permită acest lucru, pentru că în lupta cu pandemia, totul este imprevizibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici