Pana de curent din centrul Bucureştiului, cauzată de un incendiu într-o galerie de cabluri

Un incendiu produs într-o galerie de cabluri de medie tensiune a generat pana de curent de joi seara, care a afectat consumatorii de pe străzile Panduri, Piaţa Constituţiei, Naţiunile Unite, Calea 13 Septembrie, Bulevardul Libertăţii şi, parţial, Bulevardul Unirii.

21 afișări
Imaginea articolului Pana de curent din centrul Bucureştiului, cauzată de un incendiu într-o galerie de cabluri

Pana de curent din centrul Bucureştiului, cauzată de un incendiu într-o galerie de cabluri (Imagine din arhivă; Silviu Matei/Mediafax Foto)

Avaria s-a produs joi, în jurul orei 18.00, fiind remediată şi reluată alimentarea cu energie electrică a majorităţii consumatorilor din zona centrală a municipiului Bucureşti în jurul orei 22.45, informează compania Enel.

Patru echipe Enel Distribuţie Muntenia au lucrat la izolarea defecţiunii şi alimentarea progresivă a tuturor consumatorilor afectaţi, prin preluarea lor pe alte surse de energie electrică.

Joi seara, primarul Sorin Oprescu i-a cerut directorului RADET să deplaseze în cel mai scurt timp toate generatoarele din dotare pentru a se asigura, până la remedierea defecţiunii, încălzirea apartamentelor afectate de pana de curent.

Potrivit RADET, au fost afectate 11 puncte termice, ceea ce înseamnă aproximativ o sută de blocuri de locuinţe.

Reprezentanţii RADET au trimis generatoarele din dotare pentru a pune în funcţiune câteva dintre punctele termice afectate de avarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici