VIDEO  Panică într-un avion operat de Ryaniar. Cabina s-a umplut de fum, iar pasagerii au sărit pe tobogane

O situaţie de urgenţă a avut loc pe aeroportul Stockholm Arlanda, când un Buzz Boeing 737 MAX 8-200, operat de Ryanair şi cu destinaţia Cracovia (Polonia), s-a umplut de fum în cabină, înainte de decolare.

1617 afișări
Imaginea articolului Panică într-un avion operat de Ryaniar. Cabina s-a umplut de fum, iar pasagerii au sărit pe tobogane

Panică într-un avion operat de Ryaniar. Cabina s-a umplut de fum, iar pasagerii au sărit pe tobogane

Aproximativ 189 de pasageri au fost evacuaţi rapid folosind diapozitivele de urgenţă ale avionului, iar martorii au descris scena ca fiind dramatică.

Alarma a fost declanşată la scurt timp după ce avionul a părăsit poarta, determinând un răspuns de urgenţă la scară largă.

Serviciile de urgenţă, poliţia şi autorităţile aeroportuare au coordonat evacuarea şi ancheta.

Deşi toţi pasagerii au fost evacuaţi în siguranţă, riscul potenţial al fumului a fost îngrijorător.

Folosind tehnologia imaginii termice, salvatorii au detectat căldură crescută în interiorul aeronavei, necesitând vigilenţă continuă pentru a asigura siguranţa.

Autorităţile lucrează pentru a stabili cauza fumului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici