Pantofi sport contrafăcuţi, confiscaţi la Constanţa

Aproape 12.000 de perechi de pantofi sport contrafăcuţi, în valoare de peste două milioane de euro, au fost confiscate de poliţişti şi lucrătorii vamali constănţeni.

1 afișare
Imaginea articolului Pantofi sport contrafăcuţi, confiscaţi la Constanţa

Pantofi sport contrafăcuţi, confiscaţi la Constanţa

Purtătorul de cuvânt al Secţiei de Poliţie Transporturi Constanţa, subcomisar Cerasela Miron, a declarat că poliţiştii şi vameşii de la Biroul Constanţa Sud au făcut, duminică, un control asupra unui container sosit din China.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit 11.600 de perechi de pantofi sport, din material textil şi înlocuitori, care foloseau însemnele a trei firme de profil.

Potrivit sursei citate, toate mărfurile respective erau contrafăcute şi au fost confiscate.

Subcomisarul Cerasela Miron a precizat că valoarea totală a bunurilor depăşeşte două milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici