Paradoxul crizei: Romania a înregistrat cele mai mari creşteri de salarii dintre ţările din regiune!

Deşi în România, de mai bine de un an, nu se vorbeşte decât de diminuări salariale şi de scăderea nivelului de trai, statisticile arată că angajaţii români n-ar trebui să se plângă. Cel puţin cei din sectorul privat, care, chiar şi într-un an în care economia este tot în scădere, au luat mai multi bani la salariu. Nu la fel de mulţi ca în anii precedenţi, dar, chiar şi aşa, creşterile salariale din România din acest an le-au depăşit pe cele din alte ţari din regiune.

16 afișări
Imaginea articolului Paradoxul crizei: Romania a înregistrat cele mai mari creşteri de salarii dintre ţările din regiune!

Paradoxul crizei: Romania a înregistrat cele mai mari creşteri de salarii dintre ţările din regiune! (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit celei mai recente analize referitoare la evoluţia salariilor, realizată de compania de consultanţă PricewaterhouseCoopers (PwC), salariile în Romania au crescut, în 2009, cu 7,2%, în timp ce, în acest an, majorarea se ridică undeva la 4,3%.

Studiul prezintă şi situatia din alte trei ţări din regiune (Republica Cehă, Slovacia şi Polonia), ţări în care creşterile salariale, în 2010, s-au încadrat între 2,5% şi 4,1%.
Citeşte mai multe despre creşterile salariale din România pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici