Din ghinion în ghinion. „Parcare” fără succes, încercată de un şofer în stare avansată de ebrietate. Un jandarm în civil i-a stricat, însă, planurile

  • Un şofer beat a încercat să fugă de la locul producerii unui accident, dar a fost prins de un jandarm în timpul liber.
  • Bărbatul aflat în stare avansată de ebrietate a dărâmat o poartă cu maşina pe care o conducea şi a fost oprit de jandarm, până la sosirea poliţiştilor.
732 afișări
Imaginea articolului Din ghinion în ghinion. „Parcare” fără succes, încercată de un şofer în stare avansată de ebrietate. Un jandarm în civil i-a stricat, însă, planurile

FOTO: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Incidentul s-a produs duminică în oraşul Constanţa. O maşină condusă de un bărbat beat a dărâmat poarta unui imobil. Şoferul a încercat să fugă, dar a fost oprit de jandarmul în civil.

„Ghinionul lui a fost colegul nostru, plutonier major Tudoroiu Ştefan, aflat în timpul liber, care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a sesizat că este ceva în neregulă cu şoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică. După de a asigurat maşina şi scos cheile din contact, subofiţerul a anunţat autorităţile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care şoferul în cauză devenit recalcitrant şi a intenţionat să plece, fiind oprit de omul legii”, au povestit jandarmii pe Facebook.

Poliţiştii rutieri au ajuns la faţa locului şi au încercat să-l verifice pe şofer cu aparatul etilotest. Deoarece acesta a refuzat, el a fost dus la secţie pentru continuarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici