Părinţii pot scăpa de munţii de jucării din casă, printr-un simplu abonament

  • Dacă cel mic are peste un an, părinţii pot împrumuta jucării pentru el.
  • Abonamentul pentru o lună costă 79 de lei.
  • Nu sunt penalizări pentru jucăriile pierdute sau deteriorate.
1045 afișări
Imaginea articolului Părinţii pot scăpa de munţii de jucării din casă, printr-un simplu abonament

ŞTIRILE NU FĂ DEPOZIT DE JUCĂRII ÎN CASĂ

Părinţii cumpără jucării, iar copilul se plictiseşte de ele într-o săptămână şi astfel casa devine depozit de jucării. Tiberiu Lupu, fondatorul platformei Evertoys, vine cu o soluţie mult mai ieftină.

Businessul, care funcţionează de 4 ani, permite părinţilor să aleagă un abonament de pe platformă şi să schimbe jucăriile împrumutate de câte ori vor.

Tiberiu spune că şi-a dublat clienţii în pandemie, când părinţii au stat mai mult cu cei mici, acasă.

Cât despre igienă, jucăriile sunt curăţate piesă cu piesă.
 
„E o bibliotecă de jucării, îţi faci un abonament, împrumuţi, te joci, şi când te-ai plictisit, schimbi cu altele noi. Curierul vine cu o cutie nouă de jucării şi o preia pe cea veche. Aş spune că pe primul loc e lego. După aceea urmează jucăriile educative care dezvoltă diverse skill-uri. Nu penalizăm stricăciunile şi nici obiectele pierdute”, a declarat Tiberiu Lupu, fondator Evertoys.
 
Printre clienţi, se numără Simona. Comandă jucării pentru cei doi copii: Eduard şi Ana. Împrumută de aproximativ doi ani şi le schimbă o dată pe lună.
 
„În topul preferinţelor este lego-ul. Bănuiesc că sunt câteva mii de lei pe care le-am economisit. Lejer. Având în vedere că ei se şi plictisesc destul de repede. Întotdeauna le-am găsit într-o stare foarte bună, curate, foarte bine asamblate şi etichetate toate lucrurile în cutie. Mie mi s-au părut a fi foarte sigure pentru a fi date spre folosire copiilor de îndată ce au primit cutia”, a spus Simona Haţieganu, clientă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici