Video Partidă de vânătoare cu ghinion pentru un bărbat din Dolj

Un vânător din Coţofenii din Dos (Dolj) a ajuns, sâmbătă, în stare gravă la spital, după ce a suferit mai multe plăgi prin împuşcare în urma unei partide de vânătoare organizate de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor, în pădurea din localitatea Breasta.

4 afișări

George Budunga, (38 ani), din comuna Coţofenii din Dos, a participat, sâmbătă dimineaţă, împreună cu mai mulţi colegi de la Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor (AVP) Dolj, la o partidă de vânătoare în pădurea din localitatea Breasta, situată la 7 kilometri de Craiova.

La un moment dat, s-au auzit câteva focuri de armă şi vânătorii l-au văzut pe colegul lor George Bodunga prăbuşit la pământ, plin de sânge.

Au solicitat imediat un echipaj de la Serviciul Mobil de Urgenţă si Descarcerare, bărbatul fiind transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.

„Pacientul a fost adus la spital, iar în prezent se află la secţia de radiologie, unde i se efectuează mai multe radiografii. A suferit politraumatisme prin împuşcare. Viaţa pacientului a fost pusă în pericol, însă acum starea de sănătate s-a ameliorat”, a declarat medicul SMURD, Luciana Rotaru.

O echipă de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul la partida de vânătoare.

„În funcţie de concluziile medico-legale şi de rezultatul anchetei, care este în desfăşurare, se va stabili dacă este vorba despre autoaccidentare sau vătămare corporală”, a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, vânătorul împuşcat este deţinător de permis de vânătoare şi are autorizaţie pentru armă.

Subcomisarul Maria Vasile a mai precizat că, iniţial, prin apelul 112 a fost sesizat Inspectoratul de Poliţie că incidentul s-ar fi produs prin autoaccidentare, însă acest lucru se va stabili cu exactitate la finalul anchetei desfaşurate de cadrele IPJ Dolj.

Victima va rămâne internată la SJU Craiova, unde va fi ţinută sub observaţia medicilor. La partida de vânătoare de sâmbătă dimineaţa au participat 10 vânători din cadrul AVP Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici