Video Pasajul din zona comercială Băneasa, deschis traficului joi la orele 18:00 (video)

Pasajul din zona comercială Băneasa de pe DN 1 Bucureşti-Ploieşti va fi deschis circulaţiei joi, în jurul orei 18:00, după ce va fi testat, inclusiv cu ajutorul mai multor camioane încărcate cu balast, a declarat, Cristian Duică, directorul general adjunct al Companiei de Drumuri.

1 afișare

Pasajul are 600 de metri, inclusiv rampele de acces, câte trei benzi şi un trotuar pe sens şi a costat 17,48 milioane de lei.

Testarea construcţiei a început joi dimineaţa, în prezenţa ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, şi se va încheia în jurul orei 18:00. Premierul Călin Popescu Tăriceanu va fi prezent, de asemenea, la testarea podului.

Lucrările fac parte din proiectul de fluidizare a traficului pe DN 1, între Aeroportul Băneasa şi Pasajul Otopeni. Contractul cuprinde în principal extinderea părţii carosabile de la două la trei benzi şi are o valoare de 97,3 milioane de lei, sumă în care sunt incluse şi costurile pasajului din zona comercială Băneasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici