Patronul restaurantului din Constanţa unde trei dansatoare au ars de vii într-un incendiu, prins la Cluj

Patronul restaurantului din Constanţa, în care trei dansatoare au murit în urma unui incendiu, a fost prins, vineri, de poliţişti la Cluj. „În cursul acestei zile (vineri-n.r.), a fost depistată o persoană aflată în urmărire naţională, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

2075 afișări
Imaginea articolului Patronul restaurantului din Constanţa unde trei dansatoare au ars de vii într-un incendiu, prins la Cluj

Patronul restaurantului din Constanţa unde trei dansatoare au ars de vii într-un incendiu, prins la Cluj

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de George Karam, patronul restaurantului din Constanţa, unde în 2014 trei tinere au murit într-un incendiu. Acesta a fost prins de poliţişti şi a fost ridicat dintr-o pensiune din Cluj-Napoca. El va fi dus la Penitenciarul Gherla.

George Karam a fost dat în urmărire naţională în 20 noiembrie, după ce a fugit în urma sentinţei primite.

Karam a fost găsit vinovat de judecătorii Curţii de Apel Constanţa pentru distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, complicitate la realizarea construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora, construire fără autorizaţie şi pentru fals în înscrisuri.

Sentinţa a fost dată de judecătorii constănţeni în dosarul celor trei tinere care au ars de vii în timpul incendiului care a mistuit localul, în 5 aprilie 2014. Fetele erau studente şi dansau în restaurant pentru a-şi plăti taxele de şcolarizare. În timpul izbucnirii incendiului, acestea se schimbau în haine de scenă, într-o încăpere din mansarda clădirii, de unde nu s-au putut salva din cauza încuietorii stricate a uşii. Fetele au fost găsite îmbrăţişate de pompieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
patron,
restaurant,
prins

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici