Patru accidente în 30 de minute în judeţul Caraş-Severin, pe un drum care nu a fost curăţat. Două firme, amendate

Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin au amendat, în ultimele zile, două firme responsabile cu deszăpezirea pe drumurile judeţene, după ce au constatat mai multe deficienţe, pe unul dintre acestea fiind înregistrate, duminică, patru accidente rutiere în 30 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

210 afișări
Imaginea articolului Patru accidente în 30 de minute în judeţul Caraş-Severin, pe un drum care nu a fost curăţat. Două firme, amendate

Patru accidente în 30 de minute în judeţul Caraş-Severin, pe un drum care nu a fost curăţat. Două firme, amendate (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în ultimele zile au avut loc cinci accidente rutiere din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar firmele responsabile cu deszăpezirea nu au împrăştiat material antiderapant.

Astfel, duminică, între orele 15.14 – 15.50, pe DJ 581, porţiunea Goruia-Giurgiova-Grădinari, au avut loc patru accidente rutiere soldate cu pagube materiale, pe carosabil fiind polei.

“S-a dispus închiderea tronsonului de drum de la ora 16.20 şi până la 18.15, pentru împrăştierea de material antiderapant. În urma constatării unor deficienţe la intervenţiile de deszăpezire, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare totală de 11.250 de lei operatorului economic care are obligaţia de a întreţine partea carosabilă pe timp de iarnă”, transmite IPJ Caraş-Severin.

De asemenea, săptămâna trecută, pe DJ 572 a avut loc un accident rutier după ce şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Firma responsabilă cu deszăpezirea pe tronsonul de drum respectiv s-a ales cu o amendă de 2.625 de lei

“Poliţiştii recomandă în special conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic”, mai comunică IPJ Caraş-Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici