Patru dintre persoanele arestate în scandalul permiselor de la Argeş, aduse la DNA

Patru dintre persoanele arestate în scandalul permiselor de la Argeş au fost aduse, miercuri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru extinderea cercetărilor în dosarul privind eliberarea frauduloasă de permise auto.

28 afișări
Imaginea articolului Patru dintre persoanele arestate în scandalul permiselor de la Argeş, aduse la DNA

Patru dintre persoanele arestate în scandalul permiselor de la Argeş, aduse la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

La intrarea în sediul DNA, cei patru nu au făcut nicio declaraţie, avocaţii acestora spunând că cei patru, care sunt cercetaţi în stare de arest, au fost aduşi în faţa procurorilor anticorupţie pentru o extindere a cercetărilor în acest dosar.

"Este vorba de fapte noi, care li se impută. Nu ştim încă exact despre ce este vorba, vom afla în timpul discuţiilor", a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Chiciu, unul dintre avocaţii celor cercetaţi în dosarul permiselor auto eliberate fraudulos în judeţul Argeş.

Marţi, Prefectura Argeş a anunţat că toate cele 1.200 de dosare care au fost ridicate de anchetatori, în luna iunie, de la Serviciul Public Regim Permise Argeş au fost returnate, iar candidaţii care iniţial au fost programaţi să susţină examenele scris şi practic după data de 13 iunie pot acum să se prezinte la sediul Serviciului de Înmatriculări şi Eliberări Permise pentru reprogramare.

Conform sursei citate, 500 din cele 1.200 de persoane ale căror dosare au fost ridicate de procurori în timpul percheziţiei din luna iunie de la Serviciul Permise s-au prezentat pentru a-şi reprograma şi susţine examenul.

În iunie, 20 de persoane, majoritatea funcţionari în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş, printre care şi şeful Serviciului Permise Argeş, Codruţ Gheorghe Vlăsceanu, precum şi adjunctul acestuia, Vasile Voinea, au fost arestate la propunerea procurorilor DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici