Patru mistreţi au coborât într-un oraş din Braşov şi s-au plimbat liniştiţi pe mijlocul străzii - FOTO

Patru mistreţi au fost fotografiaţi în timp ce se plimbau nestingheriţi pe mijlocul străzii, în localitatea Săcele, din judeţul Braşov. Animalele nu păreau deranjate de oameni şi nu au provocat stricăciuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2534 afișări
Imaginea articolului Patru mistreţi au coborât într-un oraş din Braşov şi s-au plimbat liniştiţi pe mijlocul străzii - FOTO

Patru mistreţi au coborât într-un oraş din Braşov şi s-au plimbat liniştiţi pe mijlocul străzii - FOTO

Localnicii din Săcele, judeţul Braşov, au observat patru mistreţi care au pornit în plimbare, vineri seara, pe stradă, fără a fi deranjaţi de ceva.

“Au fost întâi trei mistreţi, apoi a venit încă unul. Cei patru porci se plimbau liniştiţi pe mijlocul străzii. Au fost şi cu o seară înainte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, cel care a surprins imaginile cu mistreţii plimbandu-se prin Săcele.

Potrivit acestuia animalele nu au provocat stricăciuni prin localitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici